Diensten

Wij kunnen voor u een stroefheidsmeting conform de NEN 7909 verzorgen. De stroefheid van de tegelvloer wordt eerst gemeten in de huidige staat en vervolgens na behandeling van een proefstuk met ons unieke antiSLIP System®.
De uitkomsten van de gemeten waarden worden u in een rapportage toegezonden.

Onze unieke, transparante antislipbehandeling is dé oplossing tegen vochtige, gladde tegelvloeren. De behandeling bestaat feitelijk uit 3 stappen.

  • Bij stap 1 wordt de vloer naar behoefte eerst grondig gereinigd of ontvet.
  • Vervolgens wordt bij stap 2 het antislipproduct in de poriën van de tegels aangebracht.
  • Bij stap 3 wordt het antislipproduct geneutraliseerd. Het heeft een directe werking, waardoor de vloer weer direct beloopbaar is na behandeling.

Een dieptereiniging is vaak nodig om de werking van het antiSLIP System® zo optimaal mogelijk te houden. Vaak worden tegelvloeren door verkeerd onderhoud en bijvoorbeeld overmatig gebruik van o.a. zeepproducten weer onnodig glad. Een periodieke dieptereiniging als onderdeel van bijvoorbeeld een onderhoudscontract is daarom sterk aan te bevelen. Zo houdt u in alles grip op zaken.

Een onderhoudscontract kan eventueel worden afgesloten om de werking van het antiSLIP System® langdurig te garanderen. Eventueel kan in samenspraak e.e.a. ook worden opgezet met uw eigen onderhoudsteam.